Daly ude hos ECR – erstattet af RHR

Conor Daly er ikke længere en del af NTT IndyCar Series 2023.

Amerikaneren har efter en gensidig aftale forladt Ed Carpenter Racing, som han har kørt for fast siden starten af 2022. I 2020 og 2021 kørte han udvalgte løb for holdet.

Han bliver erstattet af landsmanden Ryan Hunter-Reay, som har stået uden fast sæde siden sæsonafslutningen i 2021, da han ikke fik kontrakten forlænget hos Andretti Autosport.

Daly har haft en meget omtumlet karriere i Indycar, hvor han har været hos rigtig mange hold, og kun sjældent i hele sæsoner, for samme hold. Han var længe “sygeafløser”, når en kører måtte springe over på grund af skader, eller hvis der var en kører, som ikke ønskede at køre ovalløbene.

2016 var den bedste sæson, hvor han havde sin hidtil eneste podieplads i Indycar, ved gadeløbet i Detroit.

Derfor er det ikke just positive resultater, som Daly har i bagagen. Men man skal også sammenligne hans resultater med holdkammeraternes, og så ser det ikke helt så skidt ud, selvom det kun er blevet til 3 top-10 resultater i de seneste 2 sæsoner.

Conor Daly
Photo: Indycar.com

Ryan Hunter-Reay har massevis af erfaring fra Indycar. 2012 mesteren, og 2014 vinderen af Indy 500 var fast kører hos Andretti Autosport fra 2010 til 2021, hvor han gang på gang leverede topresultater. 2021 sæsonen var dog den suverænt dårligst for “Captain America”, som måske, måske ikke hang sammen med nyheden om at Romain Grosjean ville overtage den gule DHL racer med startnummer 28.

Erfaringen som Hunter-Reay kan medbringe, er det som ECR har brug for. Holdet har manglet topresultater i gennem lang tid, og hverken Daly eller Rinus VeeKay, og heller ikke teamejer og ovalkører Ed Carpenter har kunnet få det til at fungere på det seneste.

Daly har ikke fået noget nyt sæde i NTT IndyCar Series i 2023, men skifter i stedet over i den nye Nitrocross Rallycross serie, hvilket er en helt anden udfordring.

Den næste afdeling af NTT IndyCar Series køres denne weekend på Road America.

Relaterede nyheder